AP Pension vinder udbud og bygger mere i Københavns Nordhavn

10. april 2019

AP Pension har netop vundet retten til at bygge på en af de mest velplacerede byggegrunde i den videre udvikling af Københavns Nordhavn. Det er By & Havn, der har afholdt udbuddet om en række byggegrunde i Nordhavn, hvor AP Pension har vundet retten til at bygge på Trælastholmen.

AP Pension har netop vundet en udbudsrunde fra By & Havn, der betyder, at AP Pension har vundet retten til at bygge på Trælastholmen, der er en af de tilbageværende grunde i Købehavns Nordhavn. Nordhavn ved Østerbro i København har gennem de seneste år været igennem en stor forandring, der betyder, at området i dag fremstår som en helt ny bydel. En bydel som AP Pension er med til at sætte sit præg på. 

Trælastholmen er en af de mest centrale grunde i den videre udvikling af Nordhavn, efter den tæt på afsluttede udvikling af Århusgade-kvarteret i Nordhavn. 

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er stolt over, at AP Pension har vundet retten til at kunne bygge på en af de sidste tilbageværende grunde i Københavns Nordhavn. 

"I AP Pension er vi stolte over, at vi har vundet retten til at bygge på Trælastholmen, der er en særdeles attraktiv grund i Københavns Nordhavn. Området har gennem de seneste år har været igennem en enorm byudvikling, hvor der er blevet skabt en helt ny bydel i hovedstaden, som inden længe får sin egen metrostation. Vi glæder os til fortsat at være med til at sætte et præg på Københavns Nordhavn," siger Peter Olsson med henvisning til, at AP Pension i forvejen er ved at bygge et Comwell Hotel i samme område i Nordhavn.

AP Pensions plan er, at bygge et 10.000 kvadratmeter stort kontorhus på Trælastholmen, der er en hjørnesten i den videre udvikling af Nordhavn.

"Vi planlægger, at bygge et moderne kontorhus, der passer ind i området med respekt for den historie, der også følger med i Nordhavn. Det bliver et projekt, der vil være sikre attraktive afkast til alle vores kunder, og vi glæder os til i den kommende tid at konkretisere byggeplanerne," fortæller Peter Olsson.

Det er By & Havn, der har stået for udbudsrunden af byggegrundene i Nordhavn, og hos By & Havn ser man også frem til AP Pensions kommende byggeri.

"Nordhavnen er inde i en rivende udvikling. Og ikke mindst Trælastholmen er et spændende område, hvor vi er sikre på, at AP Pension vil skabe et byggeri, der passer ind i bydelens øvrige bygninger og miljø," siger salgs- og udlejningschef, Nicolai Irminger Axholm, fra By & Havn.

Yderligere information:

Peter Olsson, adm. direktør AP Ejendomme. Telefon: 2098 5018

Kristian Wederkinck Olesen, kommunikationschef By & Havn. Telefon: 3053 5004

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206