Stor demonstration af redningsflåde i Færgehavn Nord

8. oktober 2014

Hvis du i morgen ved middagstid ser op mod 200 mennesker iført pænt tøj og redningsvest ved Færgehavn Nord, er der ingen grund til at slå alarm. Det er bare en demonstration. 

I forbindelse med konference Danish Maritime Days, der finder sted på Docken i Nordhavn, viser den danske virksomhed og producent af overlevelsesudstyr til skibe og off-shore industrien, Viking Life Saving Equipment, sin ny redningsflåde LifeCraft frem for konferencedeltagerne. 

Det sker i tidsummet fra kl. 12 - 14. 

LifeCraft udmærker sig ved at puste sig selv op på cirka 30 sekunder. Den kan rumme 200 personer og har motor indbygget, så den selv kan sejle. 

By & Havns maritime medarbejdere assisterer demonstrationen med fartøjer. 

Deltagerne i konferencen vil blive inviteret ud på en sejltur i forbindelse med demonstrationen. Der er således ingen grund til panik, hvis du ser en masse mennesker iført redningsveste i morgen i Nordhavn.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206