FN Byen er finalist til international ejendomspris

21. januar 2014

FN Byen på Marmormolen i Nordhavnen er blandt de fire udvalgte byggerier i kategorien ’Bedste kontor- og erhvervsudvikling’ til den prestigefyldte ejendomspris MIPIM Awards.

Det er selskabet Harbour P/S, som består af PensionDanmark, ATP Ejendomme og By & Havn, som ejer FN Byen, og som har indstillet byggeriet til MIPIM prisen. FN Byen er tegnet af arkitektfirmaet 3XN.

De øvrige finalister er erhvervsbyggerier i Singapore, London og Hamborg.

MIPIM Award-showet løber af stablen i forbindelse med den internationale ejendomsmesse MIPIM, som finder sted i Cannes fra den 11. – 14. marts. Det er i år 25. gang, at MIPIM afholdes, og man forventer et besøgstal på over 20.000 mennesker fra over 80 forskellige lande, 3.000 topchefer samt 4.300 investorer.

FN Byen på Marmormolen i Nordhavnen er på ca. 45.000 m2 og er blevet opført i to etaper. Første etape var klar til indflytning ved årsskiftet 2012/13, og anden etape er netop overdraget og kan nu blive taget i brug af de i alt otte FN-organisationer, der har til huse i København. Byggeriet er desuden lige blevet tildelt den anerkendte LEED Platinium certificering for sin bæredygtighed og energieffektivitet.

Læs mere om MIPIM Award


Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206