Udstillingen Himmel og hav!

 

Hver fredag, lørdag og søndag har du mulighed for at besøge udstillingen Himmel og hav! i Nordhavn. Få et indblik i byudviklingen i området.

I By & Havns udstilling om Nordhavn, som ligger i stueetagen af den gamle, ikoniske DLG silo i Århusgadekvarteret, kan du få overblik over hele området, strukturplanen, visionerne og de mange initiativer, som er i gang med at omdanne Indre Nordhavn til Københavns nye bydel ved vandet. 
Udstillingen koncentrerer sig primært om udviklingen af Århusgadekvarteret i Indre Nordhavn. Kvarteret undergår nu og i de kommende år en totalforvandling, og udstillingens indhold vil derfor skifte i takt med, at bydelen udvikler sig. 
Måned for måned vil du på gadeplan kunne se ændringer på infrastrukturen og på byggepladserne, hvor bygningerne vil skyde op de næste par år. Mellem de nye bygninger bevares de gamle siloer og Den røde by tættest på Nordhavn Station. 


Se Facebook galleri af udstillingen herunder:


By & Havn har i forbindelse med udstillingen indgået aftale med en kaffebar, som kan betjene hele Århusgadekvarteret.

Åbningstider i Himmel og hav!

Fredag kl. 11 - 16

Lørdag - søndag: kl. 10 - 16

Udstillingen ligger på Helsinkigade 29, 2150 Nordhavn.

Gratis guidede ture

Fem søndage i sommer- og efterårsperioden kan du komme på guidede ture i Århusgadekvarteret i Indre Nordhavn. Turene varer halvanden time og tager udgangspunkt ved udstillingen Himmel og hav! 


Datoerne for de guidede ture er:

29/5 - kl. 13.00
26/6 - kl. 13.00
31/7 - kl. 13.00
28/8 - kl. 13.00
25/9 - kl. 13.00


Der er ingen tilmelding, og turene er gratis.

Hent flyer om Himmel og hav! og de guidede ture

Partner i Energylab Nordhavn

EnergyLab Nordhavn er et fireårigt forskningsprojekt, der udvikler fremtidens energiløsninger. Projektet gør Nordhavn til et levende storbylaboratorium, hvor energiløsninger testes i størrelsesforholdet 1:1. By & Havn er én af i alt 11 partnere. 

Læs mere om projektet

Billeder fra Kulturnat 2014

Der var masser af mennesker og god stemning i By & Havns udstilling 'Himmel og hav!' på Kulturnatten. Chef for Planlægning & Arkitektur Rita Justesen holdt oplæg, og Helena Lundquist vandt fortjent Instagram fotokonkurrencen med sit motiv fra Århusgadekvarteret.
Se billederne fra arrangementet i Facebook galleriet