Marmorbyen

 

Marmorbyen var det første nye byggeri, der blev sat i gang i Nordhavnen tilbage i 2013. De 259 unikke lejeboliger på Marmormolen har en attraktiv placering ud til vandet og FN Byen som nabo.

Marmorbyen består af ca. 28.000 kvm. kvalitets lejeboliger svarende til 259 boliger på Marmormolen. Projektet blev bygget i to etaper, hvor første del stod klar til indflytning i 2015, mens anden del af byggeriet blev færdigt i slutningen af 2016. NCC Construction Danmark har været totalentreprenør på projektet, og Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet boligerne. 

 

PenSam og By & Havn der står bag byggeprojektet har nu solgt lejlighederne i Marmorbyen til den tyske kapitalforvalter Patrizia.

 

 

Udover lejligheder rummer byggeriet fire erhvervsmål og et fælleslokale i stueplan. Boligerne er bygget på en særlig boligø på Marmormolen med vand på tre sider, og under øen er der etableret ca. 600 parkeringspladser, der både bruges til de mange ansatte i FN Byen, som er nærmeste nabo – og selvfølgelig af beboere og ansatte på Marmormolen.

 

 

Boligerne er opført som seks selvstændige byggeafsnit. Fire byggerier fremstår som vinklede og to som rektangulære blokke. Boligerne omkranses af vand i kraft af to nybyggede kanaler. Samtidig har byggeriet mange fælles gårdrum. Boligerne har altaner, som er tilbagetrukket og vinklet i forhold til selve bygningskroppen.

 

Er du interesseret i Marmorbyens lejeboliger? Læs mere på www.marmorbyen.dk

 

Læs mere om marmormolen

PENSAM og By & HAVN SÆLGER MARMORBYEN

Nyhedsbrev fra 2. januar 2018.
Læs nyhedsbrevet her