Marmormolen

 

By & Havn står bag udviklingen af Marmormolen, som huser både bolig og erhverv og har givet en helt ny åbning ud
mod vandet for Københavnerne.

Marmormolen er opkaldt efter en af Frihavnens første industrivirksomheder, Marmorværket, og er en del af den ambitiøse byudvikling af Københavns Nordhavn. Marmormolen er bedst kendt for at huse det karakteristiske stjerneformede byggeri, FN Byen, som er med til at skabe et internationalt miljø med spændende arkitektur tæt på Københavns centrum.

 

Som nabo til FN Byen ligger Marmorbyen, der består af 259 lejeboliger. De attraktive boliger har udsigt over vandet, og langs kanalerne i området finder man brede trætrapper, der lægger op til rekreative aktiviteter. Administrerende direktør i By & Havn, Jens Kramer Mikkelsen, var tilbage i 2013 med til at tage det første spadestik på Marmorbyen, som var de allerførste nye boliger, der blev sat i gang i Nordhavn.

 

 

PenSam og By & Havn, der står bag byggeprojektet Marmorbyen, har solgt de 259 lejligheder på i alt 27.895 m2 til den tyske kapitalforvalter Patrizia.

 

På spidsen af Marmormolen vil der blive anlagt et nyt rekreativt område, som uden tvivl vil blive et nyt populært udflugtsmål. Ved siden af vil Copenhagen Gates’ to højhuse stå som vartegn med en gangbro i 65 meters højde.

 

Læs mere om marmormolen

PENSAM og By & HAVN SÆLGER MARMORBYEN

Nyhedsbrev fra 2. januar 2018.
Læs nyhedsbrevet her