Krydstogt

 

København har de senere år udviklet sig til den førende krydstogthavn i Nordeuropa. Med mere end 300 anløb om året og over 800.000 krydstogtpassagerer kommer stadig flere sejlende til Wonderful Copenhagen. Med en helt ny krydstogtterminal lægger By & Havn store kræfter i at holde København i spidsen.

Copenhagen Malmø Port er operatør for krydstogtskibene. Selskabet arbejder til stadighed på at udvikle både service og faciliteter til passagererne og de stadig større krydstogtskibe. Det sker i et tæt samarbejde med rederier, myndigheder, turistorganisationer m.fl. Resultatet er, at rederierne flere gange har udpeget København som Nordeuropas "bedste krydstogthavn" og som en havn, der er særdeles serviceminded.

København er samtidig et naturligt udgangspunkt for krydstogter til Baltikum, Skt. Petersborg, Helsinki, Tallinn, Riga og Stockholm, eller, som alternativ, op langs den norske vestkyst mod Nordkap og midnatssolen.

Få en sms eller en e-mail, når et krydstogtskib lægger til kaj i København. Ligesom du kender det fra lufthavnen, når du kan få besked om, hvorvidt et fly er landet eller ej. Det er en service, som mange nysgerrige københavnere har efterspurgt – men som også taxachauffører og andre i servicebranchen kan have glæde af. Du kan tilmelde dig servicen hos CMP.