PARKINCPH - NY PARKERINGSPORTAL

 

I december 2018 lancerede By & Havn den digitale parkeringsportal, PARKinCPH. 

Portalen vil du finde på hjemmesiden www.parkincph.dk.

By & Havn ønsker at gøre det lettere at være parkeringskunde og den nye parkeringsportal giver dig derfor muligheden for selv at bestemme, hvornår du vil købe og administrere parkeringsprodukter. 

PARKinCPH kan både bruges fra PC, mobil og tablet.

Parkeringsportalen PARKinCPH udvikles over flere faser og By & Havn vil fortsætte udviklingen af nye funktioner i det nye år.

Du kan læse mere om overgangen til det nye parkeringssystem i vores informationsbrev, som du finder her

Produktoversigt

Herunder finder du en produktoversigt over de nye parkeringsprodukter, der introduceres sammen med den digitale parkeringsplatform.

Du kan desuden løbende holde dig opdateret på vores Facebooksider Information om parkering i Ørestad og Information om Parkering i Nordhavn

Du kan hente vores brugermanualer her:

Parkering af el-biler

Etableringen af ladestandere til el-biler i By & Havns p-huse sker i takt med, at brugerne efterspørger ladestandere.

Overvågning af parkeringsanlæg

By & Havn overvåger alle permanente parkeringsanlæg, dvs. primært parkeringshusene. Videoovervågningen dækker køreveje, ind- og udgange samt teknisk udstyr og installationer.

Oplever vores kunder, at deres køretøj udsættes for tyveri/indbrud/hærværk kan de henvende sig til By & Havn, der vil gennemgå videoovervågningsmaterialet. Henvendelser skal rettes til parkering@byoghavn.dk. By & Havn behandler henvendelsen hurtigst muligt.

Kunden skal oplyse By & Havn om opklarende fakta, såsom dato og ca. tidspunkt for hændelsen, køretøjets placering samt andre detaljer, der gør det lettere for os at identificere en eventuel hændelse. 

I henhold til lovgivningen må By & Havn udelukkende be- eller afkræfte, at videoovervågningen viser en hændelse. Optagelserne må ikke udleveres til kunden. Kunden skal selv oplyse Politiet om, hvorvidt der er brugbare oplysninger at hente eller ej. Politiet håndterer derfra sagen og henvender sig til By & Havn. 

By & Havn opbevarer videoovervågningsmateriale i 30 dage fra hændelsestidspunktet jævnfør gældende lovgivning. 

Information om parkering på P-plads Arena i Ørestad Syd 

P-kunder med en By & Havn P-licens/P-tilladelse kan ikke benytte P-plads Arena, når der bliver holdt events/koncerter i Royal Arena.

P-plads Arena overgår i den forbindelse til Royal Arena, som benytter arealet til deres gæster med særlig parkeringstilladelse. Det er derfor vigtigt, at man holder sig orienteret om events/koncerter og husker at flytte bilen rettidigt ellers vil man få et kontrolgebyr for ikke lovlig parkering. Alle arrangementer hvor Royal Arena skal bruge P-pladsen bliver varslet minimum 1 uge i forvejen på den elektroniske storskærm ved indkørslen til P-plads Arena.

På den elektroniske storskærm står der, hvilket tidsrum man ikke må parkere på P-plads Arena. Dvs. har man f.eks. foretaget en parkering 2 timer før det angivne tidsrum, skal man sørge for at flytte sin bil inden det angivne tidsrum påbegynder.

I forbindelse med events/koncerter i Royal Arena henvises kunder med By & Havn P-licenser/P-tilladelser til By & Havns øvrige parkeringsanlæg i Ørestad.Klik for at åbne i stort format.


Kontakt parkering

Har du spørgsmål angående parkering, er du velkommen til at kontakte parkeringsafdelingen:

E: parkering@byoghavn.dk

T: 3262 3323 

 

Åbningstider i parkeringsafdelingen

Mandag

Telefontid 9-12


Tirsdag               

Telefontid 9-12

 

Onsdag

Telefontid 9-12

 

Torsdag

Telefontid 9-12

 

Fredag

Telefontid 9-12


Hent parkerings app'en

Med By & Havns Parkerings app er det muligt at se, hvor mange ledige p-pladser der er på den plads, som er nærmest dig. 

Du kan også indtaste dit bestemmelsessted og se, hvor den nærmeste p-plads er, og hvor mange ledige pladser der er. 

Rutevejledningen fører dig sikkert frem til p-pladsen.