Nabomøder

 

 Opdateret 31. januar 2019: Fjerde nabomøde blev afholdt hos arkitektvirksomheden COBE på Sundmolen. Mødet var blevet flyttet fra E.Hub Showroom på grund af overvældende interesse for at deltage. 

I alt var der ca. 200 deltagere i mødet, hvor medarbejdere fra By & Havn gennemgik de mange kommende projekter og byggerier. Desuden var der en gennemgang af kommende pladser og byrum samt af visionerne for de ydre dele af Nordhavn på baggrund af den nye strukturplan. Endelig blev den spritnye hjemmeside for Grundejerforeningssekretariatet Nordhavn afsløret. 


Opdateret 20. juni 2018: Den 12. juni blev det tredie nabomøde afholdt. Denne gang var emnerne både Århusgadekvarteret og Sundmolen. Mødet var en del af By & Havns ønske om at holde beboerne orienteret om, hvad der sker i bydelene.

Cirka 100 nordhavnsbeboere deltog, og der var masser af informationer, stor spørgelyst og god stemning i E.Hub Showroom, hvor mødet blev afholdt. 

Herunder kan du hente de forskellige mødeoplæg (PDF filer).


Husk at du altid er velkommen til at henvende dig til 'Spørg Britta', hvis du har (opfølgende) spørgsmål om Nordhavn. 
Hent invitation til nabomøde den 12. juni kl. 17 - 18.30. 

Nabomøde nr. 2 - 28. november 2017

Godt 150 beboere deltog i mødet i Havnekulturhuset. Husk I altid er velkomne til at tilmelde jer vores nyhedsbrev om Nordhavn - og hvis I har konkrete spørgsmål og kommentarer, så er i velkomne til at skrive til Spørg Britta.


Herunder kan du hente de forskellige mødeoplæg fra nabomødet den 28. november 2017 (PDF filer).

Nabomøde nr. 1 - 16. maj 2017

Tak til de næsten 100 beboere fra Århusgadekvarteret, der var mødt op til nabomødet den 16. maj. Mødets tema var oprensningen på Redmolen, som finder sted fra nu og resten af året. Desuden var der en gennemgang af diverse byggerier og aktiviteter i Århusgadekvarteret.

Interessen og spørgelysten var stor, og det blev hurtigt besluttet, at næste møde offentliggøres før sommerferien og formentlig kommer til at ligge i september/oktober.

Herunder kan du hente de forskellige mødeoplæg fra nabomødet den 16. maj 2017 (PDF filer).